उंधियो | Undhiyu Recipe | Gujarati Recipe | How to make Undhiyu



Undhiyu is a Gujarati mixed vegetable dish that is a regional specialty of Surat, India साहित्य : उंधियो वाटण -काजू - १२ -नारळ - २ tbsp -भाजलेले शेंगदाणे - २ tbsp -आलं -मिरची - २ -लसूण - ६ -मसाला - १/२ tsp -हळद -तीळ - २ tbsp -साखर - १ tsp -गरम मसाला - १/२ tsp -आमचूर पूड - १/४ tsp -धना पूड - १ १/२ tsp -कोथिंबीर - १/२ कप मेथीच्या मुठ्या -गव्हाचे पीठ - १/३ कप -बेसन - १/३ कप -मेथी - १/२ कप -हळद - १/४ tsp -मीठ - १/४ tsp -मसाला - १/४ tsp -धन पूड - १/४ tsp भाज्या -बटाटा - १/२ कप -वांगी - १/२ कप -केळी - १/२ कप -वाल पापडी शेंगा - १/२ कप -रताळं - १/२ कप -सुरण - १/२ कप फोडणी -हिंग -ओवा - १/३ tsp -तेल - ३ tbsp -मीठ Subcribe My Channel https://www.youtube.com/channel/UCBJw... Find me on Blogger : http://gitanjalibhoir.blogspot.in Facebook : https://www.facebook.com/gitanjali.re... Twitter : https://twitter.com/gitanjalibhoir Reddit : https://www.reddit.com/user/kpbhoir/

Comments

Popular posts from this blog

मुघलाई मटण कोर्मा | Mughalai Mutton Korma | Eid Special Recipe

डाळ वजरी | Goat Intestine Recipe | How to make Dal Vajri

Kaleji Pota Tawa Fry | Chicken liver & Gizzard Pan fry